+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Uno Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 35 hodnocení

  • Personál

    94%
  • Čistota

    94%
  • Vybavení

    90%
  • Pohodlí

    91%
  • Poměr cena/kvalita

    90%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • mladý pár
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Petra

jednotlivec, 20.4.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84%

(bez textového hodnocení)

Anonym

jednotlivec, 12.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92%

(bez textového hodnocení)

Hanna

jednotlivec, 9.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%

(bez textového hodnocení)

Klára Plachá

dospělý pár, 26.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • penzion je na velmi vysoké úrovni, naprosto úžasní a ochotní majitelé, nejlepší kuchyně, jakou jsme v takovém zařízení měli možnost poznat, a troufám si říct, že jedna z nejlepších vůbec. pobyt jsme si o jeden den prodloužili, z důvodu příjemných služeb a úžasného okolí. určitě se tam v příštím roce vrátíme. naprosto nádherné tři dny.

Jitka Kučerová

rodina se staršími dětmi, 13.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94%
  • Vlídné, přátelské prostředí situované do klidné zóny nad městem, obklopeno zelení. Krásný výhled na panorama Zlína, a přitom snadná dostupnost centra města. Pokoje vybavené decentně, vkusně a prakticky (vyjma koberců), klimatizované.

  • Světlou barvu koberců na některých pokojích "zdobí" i přes dobrou vůli a snahu personálu, nelichotivé skrny a mapky zanechané předchozími nocležníky, což na nově příchozí návštěníky zapůsobí rozpačitým dojmem.

Anonym

dospělý pár, 8.8.2015

English

  • Celkové hodnocení
92%

(bez textového hodnocení)

Vladimíra

dospělý pár, 14.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98%

(bez textového hodnocení)

Radek

jednotlivec, 17.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94%

(bez textového hodnocení)

Maria

jednotlivec, 13.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Bola som veľmi spokojná s ubytovaním

Andriy Polishchuk

jednotlivec, 15.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Klidný, čistý, dobře vypadající penzion.

Jaroslav Jedlička

jednotlivec, 26.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
62%

(bez textového hodnocení)

- Šíp

jednotlivec, 30.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94%
  • V penzionu jsem ztrávil jednu noc. Překvapila mě poměr cena kvalita. Byl jsem ubytován za sjednanou cenu (900 Kč), přestože pokoj standard nebyl k dispozici. Se všemi službami jsem bl zcela nebo téměř spokojen.

Stanislav Hajdušek pragonord praha

jednotlivec, 18.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Výborné

Anonym

jednotlivec, 28.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
72%

(bez textového hodnocení)

Sýkora -

jednotlivec, 21.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
88%
  • Dobrá kuchyňa. Príjemná atmosféra.

MUDr.Dušan Cigánik

skupina přátel, 9.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76%
  • PĚKNÉ,ČISTÉ,BYL,JSEM SPOKOJENY

Anonym

jednotlivec, 12.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
52%
  • Ubytování v klidné části města.Výborná kuchyně.Pokoj jsem měl k dispozici již v 10:30 hod.Parkování hned u penzionu.A i když tohoto jsem moc nevyužil,ke kladu musím dát i fungující satelit a "přehršle" televizních programů.Dobrá vybavenost pokoje co se týče odkládacích prostor.Co jsem ocenil a co ne vždy bývá samozřejmostí, byla lednička na pokoji

  • No možná by to chtělo "trošku" zlepšit úklid. Na kdysi asi bílém koberci viditelné skvrny.A totéž platí i o sedačce.A také by to asi chtělo co se týče úklidu i více se věnovat sprchovému koutu.Platba celé částky "dopředu".Zavírací den Restaurace v neděli.Pokoj byl v přízemí a pokud se nepletu bez klimatizace.Kvůli slunku a horku v pokoji nutnost zatažených žaluzií - pokoj je tím pádem "temný"

Penzion Uno odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za váš názor. Pokoje průběžně rekonstrujeme a vyměňujeme koberce. Mimo to je samozřejmostí koberece jednou měsíčně tepovat. Omlouváme se za skvrny, které jednoduše nejdou z koberce odstranit. Výměna je již naplánovaná. Čistota koupelen je jedním z našich priorit. Pokojské jsme předali vaši stížnost a vyvodili z toho důsledky. Platba může samozřejmě proběhnout i po pobytu, záleží na domluvě. Většina standardních pokojů nemá klimatizaci, pokoje superior jsou klimatizované. Penzion UNO

Jiří

dospělý pár, 15.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%

(bez textového hodnocení)

Anonym

skupina přátel, 10.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94%

(bez textového hodnocení)

Ing. et Bc. Soňa Plháková

jednotlivec, 27.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%

(bez textového hodnocení)

Jitka

skupina přátel, 24.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
96%
  • Všem přátelům budu doporučovat jako velmi kultivované, přívětivé ubytování s nevšedními gastronomickými zážitky...

WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.